FOTO: Održana humanitarna modna revija

Ispis

sajam vjenčanjaU sklopu sajma vjenčanja održana je humanitarna modna revija na kojoj su pistom prošetale Doris Pinčić, Ana Grujica, Jagoda Kumrić, Eva Pilić i poznate manekenke Ivana Ergić, Tea Zadro, Jelena Vukanović, Rea Raspudić. Svoje kreacije na reviji uz ostale predstavile su dizajnerice Monika Sablić i Kristina Burja, a u ulozi backstage managera pojavila se Anica Kovač, čiji je izlazak i zaključio modnu reviju sa koje je prihod namijenjen Humanitarnoj udruzi fra Mladen Hrkać.

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ osnovana je kao dobrovoljna, humanitarna, nevladina i neprofitna organizacija, sa ciljem pružanja informacijske, financijske i logističke pomoći osobama sa zdravstvenim poteškoćama koje žive izvan Hrvatske, a dolaze na liječenje u Zagreb, kao i njihovim obiteljima. Na samom početku revije više o samoj udruzi i njenom djelovanju kazala je volonterka Ana Dugandžić, nakon čega je voditelj modne revije Emerik Gudelj kazao nešto više o samoj modnoj reviji i renomiranim izlagačima 4. Sajma vjenčanja koji se ove godine održao u Herceg Etno selu.

Zaštitnom licu OBN televizije kasnije se u ulozi voditeljice priključila i novopečena majka Doris Pinčić, a modnu reviju izlaskom na pistu zaključila je Anica Kovač.

Uz modne revije za vrijeme dvodnevnog sajma održavane su cvjetne radionice i hair and make up radionice, koje su upotpunile sadržaj sajma koji je na jednom mjestu budućim mladencima ponudio sve potrebno za vjenčanje iz snova.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537