FOTO: Barpeh i Park & Shop ugostili mališane iz Dječjeg vrtića Čitluk

Ispis

gospodarska zonaLijep i sunčan dan mališani iz Dječjeg vrtića Čitluk i njihove odgajateljice iskoristili su za posjet Gospodarskoj zoni Tromeđa, točnije dvjema tvrtkama koje posluju u spomenutoj gospodarskoj zoni. Svojevrsni izlet mališani su započeli u Barpehu, tvornici za proizvodnju krem namaza i čokolade, a završili u trgovačkom centru Park & Shop.

Razgledavajući kompletan pogon za proizvodnju krem namaza i čokolade u vlasništvu obitelji Barbarić mališani su iz prve ruke mogli saznati kako nastaju proizvodi iz proizvodnog asortimana tvrtke Barpeh, a posjet Barpehu imao je i „sladak završetak“ budući da su na kraju posjeta mališani dobili prigodne darove.

Poslije Barpeha polaznici Dječjeg vrtića Čitluk posjetili su trgovački centar Park&Shop u vlasništvu obitelji Planinić. Za vrijeme posjeta djeca su se najviše zadržala u Caramel baru i dječjoj igraonici Caramel bara čije je osoblje svoje goste počastilo osvježenjem i pizzama. Spravljanje pizza za mališane bila je odlična najava Dana kruha koji je u potpunosti posvećeni kruhu i pekarskim proizvodima a u Dječjem vrtiću Čitluk svečano će se obilježiti u četvrtak.

Mališani iz vrtića svojim današnjim domaćinima u znak zahvale za gostoprimstvo uručili su prigodne slike koje su sami izradili.

izlet izlet izlet izlet

 

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537