Druga redovita skupština PZ 'Agroplod' Čitluk održat će se 21. listopada

Ispis

skupštinaIz Poljoprivredne Zadruge „Agroplod“ Čitluk zaprimili smo obavijest kako će se druga redovita sjednica Skupštine PZ „Agroplod“ održati u ponedjeljak 21. listopada 2013. godine u prostorijama Zadruge (tzv. Duhanska stanica) Čitluk s početkom u 12 sati. Predloženi Dnevni red sastoji se od 7 točaka, a članovi Skupštine između ostaloga raspravljat će o izboru 31. Predstavnika zadrugara PZ Agroplod, potom o Izvješću o radu od sazivanja izborne Skupštine pa do druge redovite.

Skupštinari će raspravljat o stanju imovine PZ „Agroplod“ Čitluk u Međugorju (bivša Gljivara). Podsjećamo, Općinsko vijeće Čitluk, na prijedlog načelnika, prihvatilo je odluku kojom se područje kompleksa „Gljivara“ u Međugorju utvrđuje kao lokalitet od posebne namjene. Odlukom je utvrđeno da se, do donošenja novog Prostornog i detaljnog plana,  na prostoru  kompleksa „Gljivara“ u Međugorju, zabranjuje svaka gradnja,  te da se to područje koje se nalazi u blizini crkve sv. Jakova  racionalno i svrsishodno  iskoristi za najprikladniju namjenu.

Prema predloženom Dnevnom redu trebali bi raspravljati i o donošenje odluke o raspisivanju javnog natječaja za prodaju izgorjelog dijela k.č.5572/7  imovine PZ „Agroplod“ Čitluk u Čitluku.

Također, zbog smrti dosadašnjeg predsjednika Upravnog odbora PZ „Agroplod“ Tome Krasića, skupštinari će birati novog predsjednika ovog tijela.

Javni poziv objavljen je u današnjem izdanju Dnevnog lista.

Izvor: Brotnjo.info

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537