Otvoren prvi „Park & Shop“ u Hercegovini

Ispis
tržniDanas je u Gospodarskoj zoni Tromeđa otvoren kompletirani trgovački centar „Park & Shop“. Novi trgovački centar prostire se na 30.000 četvornih metara korisna prostora i parkinga, a u novootvorenom i kompletiranom centru zaposleno je više od 150 radnika.

Krajem ožujka u Gospodarskoj zoni Tromeđa otvoren je prodajni centar Bingo, dok je danas otvoren dio trgovačkog centra koji svojim posjetiteljima nudi prodavaonicu obuće poznatog njemačkog  proizvođača Deichmann, multi brand store LULU, kao i trgovine Motivi, Retro shoes, Nižić šport, parfumeriju Ella, prodavaonicu ekskluzivnog namještaja Šarac & Bela i brojne druge sadržaje. Investitor ovog projekta, tvrtka MIP Menagament pod vodstvom direktora Tonija Planinića za skorašnju budućnost najavljuje i otvaranje prodavaonica Tintilinić i Hipy Garden, čijim bi otvaranjem bila zaokružena ponuda novog trgovačkog centra.

Čast da u sklopu današnje svečanosti otvori novi trgovački centar pripala je načelniku općine Čitluk Ivi Jerkiću, a načelnik općine Čitluk u svom je obraćanju okupljenima kazao kako je prezadovoljan i sretan što je otvaranjem novog tržnog centra u Gospodarskoj zoni Tromeđa zaposleno više od 150 novih radnika.

„Posebno bih želio čestitati obitelji Planinić na ovom prekrasnom centru koji su podarili općini Čitluk, a pogotovo zato što je obitelj Planinić uložila kapital u svoju rodnu grudu. Na tomu im najiskrenije zahvaljujem i čestitam“ kazao je ovom prilikom načelnik Jerkić i dodao kako čitlučke gospodarske zone spremno dočekuju nove potencijalne investitore. Načelnik Jerkić i ovom je prilikom ponovio poziv potencijalnim investitorima, a na poseban način investitorima iz Republike Hrvatske. Investitorima koji bi ulažući u naše gospodarske zone na taj način sačuvali tržište nakon ulaska u Europsku uniju.

Nakon svečanog otvaranja na novi trgovački cestar, njegove radnike i sve posjetitelje božji blagoslov zazvao je dr. sc. fra Robert Jolić, župni vikar župe Krista Kralja u Čitluku. A organizator su danas za posjetitelje organizirali i zabavni program u kojemu su nastupili HKUD „Didak“ iz župe Gradnići, ženska klapa „Smilje“ iz Čitluka, Tamburaško društvo „Geraši“ iz Čapljine, grupa Enigma i Pamela Ramljak.

shop shop shop

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537