Zlatna plaketa brošuri DBG

Ispis
ČITLUK. Na Gospodarskom sajmu u Mostaru, brošura „Dani berbe grožđa - Brotnjo 2008", osvojila je zlatnu plaketu u kategoriji turističkih promotivnih materijala.

U brošuri je u jednu cjelinu integrirano niz zanimljivih priloga o vinogradarstvu i vinarstvu te turističkom potencijalu Brotnja kao razvijene turističke regije Bosne i Hercegovine. Uz to, u njoj renomirani stručnjaci iz područja PR-a, turizma i hotelijerstva donose stručne smjernice kako oživjeti i unaprijediti neiskorištene turističke potencijale ovoga kraja. Zbog svoga sadržaja i originalnog dizajna, brošura je vrijedna publikacija kako za turističke djelatnike i vinare našega kraja, tako i za turiste koji posjećuju Brotnjo.

Prigodnu plaketu uredniku Krešimiru Milićeviću uručio je Federalni ministar okoliša i turizma, dr. Nevenko Herceg.

- Osim primarne zadaće, najave i promoviranja manifestacije "Dani berbe grožđa - Brotnjo", brošura se bavi cjelokupnim turizmom općine Čitluk. Nadam se da ćemo i ove godine, u šestom izdanju brošure, čitateljima ponuditi niz zanimljivih tema. U ime Organizacijskog odbora DBG, zahvaljujem svima koji su sudjelovali u izradi brošure "Dani berbe grožđa - Brotnjo 2008" - rekao je Krešimir Milićević.

(t.v.)

 

KONTAKT

kontakti

Općina Čitluk
Trg žrtava Domovinskog rata 1
88260 Čitluk


Tel: + 387 36 640 500
Fax: + 387 36 640 537